Extra F1-es belsőkamerás felvételek éreztek a Monacói Nagydíjról

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíján a monacói utcai versenypályán 2023. május 28-án. MTI/AP/Luca Bruno
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben a mezőny már a Spanyol Nagydíjra koncentrál, nézzünk meg egy remek összeállítás a Monacói Nagydíjról.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Monacói Nagydíjat, amire összességében nem lehetett okunk panaszkodni. Sok minden történt, az ég is leszakadt a hajrára, bár az olyan értékben nem borította meg a sorrendet, mint várták.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Max Verstappen jelentős mértékben tudta növelni az előnyét a bajnokságban, addig a Red Bull enyhe túlzással már hűtheti a pezsgőt. Nehéz elképzelni, hogy nem a „bikák” nyerik meg a szezont, és ez Verstappenre is igaz.

Ha ez megtörténik, a holland sorozatban három címet nyer, amit az utóbbi időben csak Lewis Hamilton tudott megcsinálni, azelőtt pedig Sebastian Vettel. Minden a Red Bull neve mellett szól, és Sergio Pérez nem tud komoly nyomást helyezni a csapattársára.

Monacóban több érdekes jelenetet is láthattunk, Verstappen részéről is, akinek minimum egy necces manővere volt. Megúszta a falazást, míg Pérez ugyanezt már nem mondhatta el magáról, csúnyán összetörte a Red Bull az időmérőn.

A Forma-1 hivatalos szerkesztői összeállítottak egy olyan onboard csomagot, amit érdemes megnéznetek. Ha kíváncsiak vagytok a felvételekre, akkor csak kattintsatok erre a linkre, csak ajánlani tudjuk.