Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,04 Ft
Euró
379,08 Ft
Font
442,16 Ft
Bitcoin
44,111 $

Verstappen különleges nézetéből a nagyon necces jelenete Monacóból (videó)

Max Verstappen állt túl messze attól, hogy összetörje a Red Bull a hétvégén Monacóban, a Monacói Nagydíjon.

Fotó: Max Verstappen, a Red Bull holland címvédője, miután győzött a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíján a monacói utcai versenypályán 2023. május 28-án. MTI/AP/Luca Bruno
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon úgy fest, hogy ez ismét egy igen sima év lehet Max Verstappen számára, mert a Mercedes, a Ferrari és az Aston Martin sincs a Red Bull közelében a teljesítményt illetően. Kisebb csoda kellene ahhoz, hogy mindez változzon, ami a Forma-1-ben gyakorlatilag lehetetlen.

Legalábbis ebben a szezonban biztosan, és már most utcahosszal vezetnek a „bikák” a bajnokságban, így csak Sergio Pérez lehetne az a pilóta, aki izgalmasabbá teszi a világbajnoki csatát. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Pérez Monacóban hibázott, ami sokba került számára, és Verstappen jelentős mértékben tudta növelni az előnyét a tabella élén. Monte Carlóban is kijött számára a lépés, függetlenül attól, hogy Fernando Alonso volt mögötte, aki megint dobogós lett.

Emiatt is lenne nagyon érdekes látni, mi lenne, ha Alonso ülne a másik Red Bullban, és nem Pérez. Erre talán még kisebb az esély, mint arra, hogy bárki is ráesik a címvédő csapatra ebben a szezonban.

Max hétvégéje sem volt a legegyszerűbb, amit alább egy különleges kameranézetből is láthattok. Megúszta a holland, máskülönben komolyabb bajba is kerülhetett volna, ám most vele volt a szerencse.