Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Molnár Anikó nem érti, egyes nők miért tagadják a plasztikai beavatkozásukat

Molnár Anikó a Mokka vendége volt kedd reggel, és őszintén beszélt a legutóbbi plasztikai beavatkozásáról.

...svg content...Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Cool
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Molnár Anikó a TV2-nek adott interjújában megemlítette, nem érti azokat a nőket, akik letagadják az egyértelműen látható beavatkozásokat, és úgy állítják be, mintha a nagy változás egy új krém eredménye lenne. „Szeretek önazonos lenni. Minek tagadjam le, 50 éves leszek jövőre, ez nem szégyen.” – hangsúlyozta a beszélgetés alatt.

Elárulta, volt egy nagy fogyása, amikor közel 30 kilogrammot adott le, és emiatt a nyakánál megereszkedett a bőr. A fotózások alkalmával egyre inkább zavarta a helyzet, és a fotós közölte vele, bizonyos fotókat nem hajlandó retusálni. Ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, és Anikó eldöntötte, átesik a beavatkozáson. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Ráncosnak látta a nyakát, és a kialakult helyzet miatt nem kevés fotó landolt a kukában, de ennek már vége. A fülénél csinálták a bemetszést, viszont nem akart altatást, érzéstelenítőt kapott, így még csak kába sem volt. Maga az injekció fájdalmas volt számára, addig a beavatkozásból nem érzett semmit.

Végig jó hangulatban volt, jókat beszélgetett az orvosi stábbal. Attól azonban kicsit megijedt, amikor beödémásodott az arca, és ahogyan ő fogalmazott, úgy nézett ki, mint egy LEGO-figura. Délutánra már kiment a fájdalomcsillapító a szervezetéből, és jöttek is a fájdalmak, égő fájdalmat érzett.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

2-3 napig nem is hatottak a gyógyszerek, majd szép lassan elmúltak a kellemetlen, égető fájdalmak. Tisztázta, nem fog átesni a ló túloldalra, nem tervezi agyonműteni magát, de ha szüksége lesz egy újabb beavatkozásra, akkor nem mond nemet.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.