Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Modric aláírta az új szerződését a Real Madridnál

Teljesült a horvát legenda kírása, és maradhat még egy szezont a Real Madridnál, így várhatóan a következő nyáron ő is visszavonul.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Legutóbb Toni Kroos köszönt el a Real Madridtól, bár Ancelotti és a vezetőség nagyon bízik benne, hogy a legendás középpályás meggondolja magát. Friss hírek szerint van erre reális esély, így egy fordulat végén lehetséges, hogy Kroos mégis marad még egy szezont, és csak egy év múlva vonul vissza.

Ami biztos, Modric nem vonul vissza, aki horribilis ajánlatokra mondott nemet, csak azért, hogy a Madrid játékosa maradhasson. Egy igazi ikon, aki azt is eltűri, hogy egy ideje általában csak a kispadról ugorhat be, noha hosszú éveken át alapembere volt a győztes csapatnak. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ancelotti azonban nem számít rá kezdőként a meccsek legnagyobb részében, és ez valószínűleg akkor sem lesz másképp, ha Kroos mégsem gondolja meg magát. Fabrizio Romano azt írja, Modric már alá is írta az új szerződését, melynek értelmében 2025 júniusáig a Real Madrid játékosa lehet.

A Real Madrid minden dokumentumot rögzített, már csak a hivatalos bejelentés lehet hátra. Hogy mennyi játéklehetőséget kap a horvát, egyelőre kérdéses, de az is benne van a pakliban, hogy minden eddiginél kevesebbet fogjuk látni, hiába fitt és hasznos a játéka.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.