Clouds
21 Budapest
Dollár
368,04 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
442,44 Ft
Bitcoin
22,978 $

Mikes Anna táncmozdulatain ámuldoznak a követők

Fotó: Instagram/Mikes Anna
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Olyan gyorsan táncol Mikes Anna, hogy követni is alig lehet a mozgását, napról napra egyre népszerűbb a Dancing with the Stars táncosa.

A Dancing with the Stars három évvel ezelőtt érkezett meg Magyarországra, és eddig összesen három egymást követő évadnak örülhettek a nézők. Nagy nevekkel nyitott a TV2, többek között egy világhírű színésznőt is meggyőzött a mezőny tagjának.

Soron kívül Török-szíriai földrengés: két-három évig is tarthatnak az utórengések

Gabriela Spanic az első évadában versenyzőként volt jelent, majd ezt követően kétszer zsűriként tért vissza. Sok barátot szerzett, a táncosok is imádták, és szép lassan ő is eggyé vált a sikeres műsorral.

Mikes Anna számára szintén fontos a DWS, sokat köszönhet a TV2-nek, hiszen továbbra is bizalmat szavaztak neki. Mesterdiplomás tánctanárként és 11x magyar bajnokként ismerhettük meg, miközben a világbajnokságon is érmes volt.

Ezek nagyon erős eredmények, ráadásul mindhárom DWS-szezonban jelen volt. A követőtábora is az egyik legnagyobb a táncosok közül, lassan már 19 ezren vannak, akik napi szinten figyelemmel követhetik a tartalmait.

Anna egy rendkívül profi és vidám karakter, akinek valóban az élete a tánc, és mint azt alább is látni fogjátok, mindez olyan természetes számára, mint nekünk a levegő. Ha lesz negyedik évada, nem is lehet kérdés, hogy Annának ott a helye, kivételes tehetség.

Még több bulvár: A 17 éves Schobert Norbi formája nem fake