Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Messinek nyomós oka volt arra, hogy ne beszéljen sokat Mbappéval a világbajnokságról

Fotó: Lionel Messi argentin csapatkapitány felmutatja a FIFA-világkupát, a vb trófeáját, miután csapata 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi semmilyen sebet nem akart feltépni a csapattársában, így inkább jegelte a világbajnoki témát.

Argentína nagyon rosszul kezdte a katari világbajnokságot, és többek között a játék képe alapján erősen benne volt a pakliban, hogy szégyenszemre már a csoportból sem jutnak tovább. Végül nemcsak hogy továbbjutottak, megnyerték a döntőt.

Soron kívül Két év alatt 27%-kal lett drágább a kötelező biztosítás

Minden idők egyik legizgalmasabb döntőjét játszotta Argentína és Franciaország. A franciák vert helyzetből küzdötték vissza magukat, és noha náluk volt a lelki előny, a végén mégis ők lettek a vesztesek.

Mbappé mindent megtett, amit csak tudott, gólokkal járult hozzá az izgalmakhoz. Ha rajta múlott volna, valószínűleg Franciaország nyeri meg az őrületesen izgalmas finálét, ám nem így lett, így Messi életében először felérhetett a csúcsra.

Messi és Mbappé történetesen ugyanabban a csapatban, a PSG-ben játszanak, így elkerülhetetlen volt, hogy később szóba kerüljön a világbajnokság. Az argentin azonban nem akart túl sokat beszélni erről, aminek érthető okai voltak.

„Mbappéval beszélgettük egy kicsit a játékról, az ünneplésről, de ennyi. A másik oldalon álltam, volt egy elvesztett döntő, és nem akartam, hogy erről beszélgessünk. Emiatt nem akarom felhozni a témát, de nincs problémánk egymással.” – mesélte Messi a Diario Olé műsorában, amiről az ESPN is beszámolt.

Jelenleg a legnagyobb kérdést az jelenti, hogy mi lesz Messivel, mert a PSG hosszabbítani szeretne vele. Vannak még más kérői is a legendának, aki akár újra egy ligában futballozhatna Ronaldo-val.