Messi hihetetlen, de Ronaldinho még jobb nála?

not image

A T-800-as

2020. október 15. - 18:41

A többség Lionel Messit tarthatja minden idők legjobb futballistájának, de vannak, akik sokkal inkább Ronaldinhóban látják ezt a sportolót.

A többség Lionel Messit tarthatja minden idők legjobb futballistájának, de vannak, akik sokkal inkább Ronaldinhóban látják ezt a sportolót.

Mindig nehéz arról beszélni, hogy ki minden idők legjobb futballistája, ami részben szubjektív is. Arra sokkal könnyebb választ adni, hogy kik azok, akik minden idők legjobbjai között vannak. Azt az egy személyt azonban igazán nehéz lenne kiemelni.

Jelenleg Cristiando Ronaldo és Lionel Messi azok, akik ezt a szintet képviselik. A többség a hatszoros aranylabdást nevezi meg a legnagyobb zseninek, akit így többek között Maradona, vagy Pelé elé sorolnak.

Mások pedig Ronaldinhóban látják azt a zsenialitást, ami miatt a brazil minden idők legjobbja. Messi és Ronaldinho még játszottak is egymás mellett a Barcelonánál, és sokáig valóban az azóta visszavonult világsztárról beszéltek úgy, hogy a legjobb.

Gerard Deulofeu, aki a Barcelonánál nevelkedett, és egészen 2018-ig a katalánokhoz tartozott, úgy gondolja, hogy Ronaldinho még Messinél is jobb volt. Erről a Seria A hivatalos honlapjának beszélt az Udinese játékosaként, ahol kölcsönben szerepel a Watfordtól.

„Számomra Ronaldinho a történelem legjobb játékosa. Volt szerencsém találkozni vele, megnézni egy mérkőzést a Camp Nou-ban, ahol mellettem ült. Csodálatos élmény volt. Messi is hihetetlen, akit nagyon kedvelek.” – idézte a goal.com a 26 éves támadót.

„Hat hónapon át játszottam vele, és egy kedves ember, egy nagyszerű játékos. Az egész világ tud Messiről.” – fogalmazott a spanyol és katalán válogatott, aki korábban már játszott Olaszországban, még az AC Milan színeiben.

Akkoriban szintén egy brit csapat, az Everton adta őt kölcsön, majd újra a Barcelonához került. 2018 óta pedig a Watford tulajdonában van a játékjoga. Csodálatos élményei vannak az AC Milánról, de tiszteletben tartja az Udinese szurkolóit, és most már azért küzd, hogy boldogok legyenek.

Egy teljesen más játékosnak érzi magát, segíteni akar az olaszok klubnak, és reméli, hogy remek eredményeket érhetnek el együtt. Sokat dolgozott az elmúlt hónapokban, hogy egy jobb játékossá váljon, akit nagy ígéretnek tartottak Barcelonában, de nem váltotta be azokat a reményeket.

Busquets 5-6 órán át tudna beszélni a Barcelona helyzetéről