Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Megtörtént az első komolyabb bezáratás: hat hónapos eltiltás egy magyarországi sörözőnek

Belföld
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A jelek szerint a sörözőben semmilyen formában nem vették figyelmembe a korlátozásokat, ami után egy súlyos büntetés következett.

Korábban voltak olyan hírek, hogy többen is hasonló módon tiltakozhatnak, és nyitást terveznek. Végül ebből az akcióból semmi sem lett, az emberek nem akarták megkockáztatni azt, hogy még nagyobb anyagi gondokba kerüljenek.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Miközben Orbán Viktor miniszterelnök kitért az újranyitásra is, ami talán már nincs messze, az operatív törzs csütörtöki sajtóeseményén beszámoltak egy vidéki esetről, ami ebben a formában az elsőnek tekinthető.

Megtörtént az első vendéglátóhely ideiglenes bezáratása. Erre pedig egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található sörözőben került sor. A rendőri ellenőrzés során azt állapították meg a rendőrség munkatársai, hogy az ott dolgozó alkalmazotton kívül nyolc vendég tartózkodott.

A saját élettársát lökte ki a mozgó teherautóból: életveszélyes állapotba került

A nyolc vendég helyben fogyasztott különböző italokat, és sem ők, sem a pultosok nem viseltek maszkot. A rendőrség ezt követően közigazgatási hatósági intézkedésként hat hónapra bezáratta a helyet, és bírságot szabott ki az üzemeltetővel szemben.