Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Meghosszabbíthatják az Árpád hídon balesetet okozó sofőr letartóztatását

A vádhatóság szerint fennáll a bűnismétlés kockázata.

...svg content...Fotó: Unsplash/niu niu
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 24.hu megkeresésére árulta el Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője, hogy a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság további három hónappal hosszabbítsa meg a gyanúsított letartóztatását.

Hangsúlyozta, az ügyészség határozott álláspontja szerint férfi közlekedés során tanúsított magatartása a közlekedés biztonsága számára olyan mértékű veszélyt jelent, hogy szabadlábon hagyása esetén nem biztosítható az, hogy egy újabb személyi sérüléssel járó közúti baleset ne okozzon. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, július 1-jén hajnalban egy tragikus baleset történt az Árpád hídon: egy előre nem tervezett verseny alakult ki két feltuningolt autó sofőrje között, melynek következményeképpen a két autós bőven túllépte a megengedett sebességhatárt.

Végül pedig a gyorsulási verseny tragédiával végződött, hiszen a vétkes sofőr elütött egy szabályosan közlekedő mindössze 26 éves kerékpárost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A gyanúsított és egy másik sofőr is 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsítottat halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt elítélhetik, s bár a bíróság szerint büntetlen előéletű, az eljárás során beszerzett adatok alapján a sofőr a balesetet okozó autót versenyzésre használta.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.