Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,66 Ft
Font
470,67 Ft
Bitcoin
64,498 $

Nincs stílusosabb Mbappé válogatottjánál (fotók)

Nem lehet azt mondani, hogy visszafogottan érkeztek volna meg a franciák a válogatott összetartásra, készülvén az Európa-bajnokságra.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé könnyek között hagyta el a PSG-t, ami hét évig volt az otthona, melynek ideje alatt legendává vált, és a Bajnokok Ligája kivételével mindent megnyert. Nem sokan gondolták volna, hogy egy ilyen kerettel nem járnak sikerrel, miközben még Messi is ott volt a csapatban két éven át.

Egyelőre nem jelentették be Mbappé új klubját, de erősen borítékolható, hogy a Real Madridnál fog kikötni. Nemrég érdekes információk jelentek meg az üzletről, és azt is megtudhattuk, hogy a francia támadó rajong az AC Milanért, és egy nap ott szeretne játszatni, annyira szereti a klubot és az olasz bajnokságot. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Emiatt valószínűleg Madrid után Milánóba igazol, ami a futball mellett a divatról híres. Ez is fontos szerepet játszik a klasszis játékos életében, akárcsak a többi válogatott csapattársánál, akik igencsak megadták a módját a megérkezésüknek. Nincs náluk divatosabb és stílusosabb válogatott, a pályán kívül aligha.

Érdemes megnézni az extravagáns összeállításokat, mintha csak egy divatlapból léptek volna elő. Mbappé a többiekhez képest még egész visszafogott, sokan felkapták a fejüket az összeállításokra, amik között találunk egészen váratlanokat is, de a futballisták egy része szereti ezt a feltűnést.

Orbán Viktor szerint egyre inkább a migránsok országa lesz Németország

A magyar miniszterelnök erősen tart attól, hogy Németország nem az ott született németek kezébe kerül, hanem az a migránsoké lesz.