Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Közel 10 év után, ingyen távozik a Manchester United sztárcsatára

Ingyen válik meg csatáráról a Manchester United, akiknek ezen a nyáron mindenképpen igazolniuk kell, többek között támadót is.

...svg content...Fotó: Anthony Martial, a Manchester United játékosa (b) csapattársával, Marcus Rashforddal ünnepli gólját az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában játszott Manchester United-Nottingham Forest mérkőzésen Manchesterben 2022. december 27-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kissé szürreális, hogy ilyen eredmények és mutatott játék után Ten Hag még mindig a Manchester United edzője lehet. Az új vezetőség sem rúgta ki egyelőre a hollandot, akinek a vezetésével szinte biztosan nem lesz Bajnokok Ligája résztvevő a legendás alakulat az új szezonban.

Sőt, lehetséges, még csak az Európa-ligában sem lesznek ott, de nem kizárt, hogy a szezon végén elköszönnek tőle. Többek között Tuchel és Mourinho is elérhető a szabadon igazolható edzők közül, és a portugál egyszer már dolgozott Manchesterben, és a hírek szerint nagyon szeretne visszatérni az Old Traffordra. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Martial számára lassan 10 éve az Old Trafford jelenti az otthont, ám hamarosan ennek vége. Fabrizio Romano ugyanis azt írja, nincs visszaút, a francia csatár szabadügynökként, ingyen távozik a csapattól. 9 év, 317 mérkőzés, 90 gól és rengeteg sérülés után búcsúzik az egykor nagyon nagy reménységnek tartott csatár.

Ten Hag azt mondta, lehetséges, hogy Martial már nem viselheti többé az United mezét, és ugyan egy ideje ismét edzésben van, azt nem tudja, hogy játszani fog-e. „Még mindig az orvosi csapattal van.” – fogalmazott a holland edző a következő angol bajnoki mérkőzés előtt, amit élőben közvetít a televízió.

Romano megjegyzi, Martial az előtte álló hónapokban választja ki az új klubját, de Törökországból és Franciaországból már érdeklődtek iránta. Az sem lehetetlen, hogy a szaúdi ligában köt ki, ahol minden korábbinál nagyobb pénzeket kereshet.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.