Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Közel 10 év után elköszönt a Manchester United sztárja

Eljött az idő, hogy Martial is elhagyja a klubot, aki rengeteget volt sérült, így a pályafutása nem lehetett teljes Manchesterben.

...svg content...Fotó: Anthony Martial, a Manchester United játékosa (k) csapattársaival ünnepli gólját az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában játszott Manchester United-Nottingham Forest mérkőzésen Manchesterben 2022. december 27-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Martial óriási reménységként csatlakozott a Manchester Unitedhez közel 10 évvel ezelőtt. Hasonló tehetségként tartották számon, mint később Mbappét, de nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, főként a sérülései miatt. Ugyan voltak jobb időszakai, a sok sérüléssel ingataggá vált a formája.

Most pedig eljött az idő, hogy elköszönjön szeretett klubjától, ahol nagyon szeretett játszani. Ahogyan a búcsúüzenetében fogalmazott, eljött az idő, hogy új lapot nyisson a karrierjében, de óriási megtiszteltetés volt számára, hogy a Manchester United mezét viselhette, és az Old Trafford közönsége előtt játszhatott. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A világ legjobb szurkolóinak nevezte őket, és azt mondta, megingathatatlan támaszt jelentettek számára a jó és a nehéz időkben egyaránt. Hűségük állandó motivációt adott a francia csatárnak, és szíve mélyéből szeretné megköszönni mindazt, amit kapott. Emellett természetesen a csapattársainak, a technikai stábnak és a klub minden tagjának köszönetet mondott, akivel az elmúlt 9 évben találkozott.

Hangsúlyozta, a Manchester United mindig is szíve egy része marad, mely rányomta a bélyegét a pályafutására, és hihetetlen lehetőségeket kínált számára. Most új kihívásokat keres magának, de örökre Vörös Ördög marad, bárhová is vezessen az útja.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.