Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

Marcelo 13 éves fia már most hasít: aláírta szerződését a Real Madriddal

Fotó: MTI/EPA/EFE/Javier Lizón
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nem bízza a véletlenre a Real Madrid legendájának fia: Marcelo 13 éves gyermeke, Enzo Alves már alá is írta szerződését a klubbal.

Az ESPN beszámolója szerint Marcelo fia, a most még csak 13 éves Enzo Alves apja nyomdokaiba lépett, s olyan profi szintekre emelkedett, hogy már alá is írta első szerződését apja volt klubjával, a Real Madriddal.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Az ifjú Enzo egyébként nem egyik pillanatról a másikra került be, hiszen már 2017 óta rendszeresen szerepelt a Real Madrid ifjúsági csapataiban: az ifjú tehetség szombaton egy Instagram-posztban erősítette meg az értesüléseket:

“Az első szerződésem a világ legjobb klubjával. Nagyon boldog vagyok”

Enzo a 14 éven aluliak csapatát erősíti majd, s már most azt rebesgetik róla, hogy korosztálya egyik legjobb középcsatára, képviselője pedig az édesapja által alapított ügynökség, a Group Doze.

Mint ismert, Marcelo tavaly nyáron határozott úgy, hogy 15 hosszú és eredményes év után elbúcsúzik a Real Madridtól, ahol öt Bajnokok Ligáját és hat LaLiga-címet nyert. Marcelo jelenleg a a görög Olimbiakósz játékosa.

Noha Marcelo a Real Madrid történetének legtöbbször kitüntetett játékosa lett tavaly, a maga 25 trófeájával, a görög csapatba történő beilleszkedés egyelőre nem tűnik túl olajozottnak, hiszen ebben a szezonban mindössze két alkalommal léphetett pályára csereként.