Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Már megnézhetjük az idei adóbevallás-tervezeteket az interneten

Varga Mihály pénzügyminiszter legutóbbi Facebook-posztjában arról írt, hogy a NAV honlapjára már felkerültek az idei bevallás-tervezetek.

...svg content...Budapest, 2018. március 15. Illusztráció adóbevallással, adózással, számvitellel, adóügyekkel, elektronikus online adóbevallással kapcsolatos hírek illusztrálásához. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Már elérhetőek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal weboldalán a bevallás-tervezetek – tájékoztatott Magyarország pénzügyminisztere a közösségi médiában.

A bejegyzésből megtudhattuk, hogy a tárcavezető már átnézte és el is fogadta a sajátját, továbbá az adója 1+1 százalékáról is rendelkezett. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Az adóhivatal már öt éve készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. Ez idén 5,4 millió magyarnak jelent könnyebbséget” – írta a posztban Varga Mihály.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.