Dollár
402,97 Ft
Euró
406,55 Ft
Font
480,82 Ft
Bitcoin
23,429 $

Már megnézhetjük az idei adóbevallás-tervezeteket az interneten

Budapest, 2018. március 15. Illusztráció adóbevallással, adózással, számvitellel, adóügyekkel, elektronikus online adóbevallással kapcsolatos hírek illusztrálásához. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
not image

Kulcsár Péter

2021. március 17. - 01:40

Varga Mihály pénzügyminiszter legutóbbi Facebook-posztjában arról írt, hogy a NAV honlapjára már felkerültek az idei bevallás-tervezetek.

Már elérhetőek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal weboldalán a bevallás-tervezetek – tájékoztatott Magyarország pénzügyminisztere a közösségi médiában.

Soron kívül 300 embernek kellett elhagynia egy társasházat a Corvin sétányon Budapesten

A bejegyzésből megtudhattuk, hogy a tárcavezető már átnézte és el is fogadta a sajátját, továbbá az adója 1+1 százalékáról is rendelkezett.

“Az adóhivatal már öt éve készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. Ez idén 5,4 millió magyarnak jelent könnyebbséget” – írta a posztban Varga Mihály.