Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

23 év után ismét aláírt a Manchester Unitedhez Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy, a legendás holland támadó, aki igazi kedvenc volt az Old Traffordon, 23 év után ismét elkötelezte magát a Manchester Unitednél.

...svg content...Fotó: Ruud van Nistelrooy, a PSV Eindhoven vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott PSV Eindhoven -Sevilla visszavágó mérkőzésen Eindhovenben 2023. február 23-án. MTI/EPA-ANP/Olaf Kraak
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erik Ten Hag szerencsés embernek tartja magát, nagyon kevés klubnál tűrték volna meg azok után, hogy ilyen gyenge szezont zárt a Manchester Unitednél, mint a legutóbbi, hiába nyert FA-kupát. Lehetséges, ha az nincs, akkor már más lenne az edző, és nemhogy nem rúgták ki, még új szerződést is kínáltak számára.

A holland már aláírt, és hogy jobb munkát tudjon végezni, kapott két másik szakembert maga mellé. Igaz, ennél gyakorlatilag csak jobb munkát tud végezni, és sok szurkoló nem ért egyet a vezetőség döntésével, miközben számos topedző volt elérhető a piacon. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Fabrizio Romano azt írja, Ruud van Nistelrooy, a Manchester United csatárlegendája aláírta az új szerződést az Old Traffordon, immáron edzőasszisztensként. A következő napokban várhatóan bemutatják az új stábot, kiegészülve Rene Hake-kel, akik fontos láncszemei lehetnek a projektnek.

Van Nistelrooy már a puszta jelenlétével jobb teljesítményre bírhatja a csapatot, nem beszélve a csatárokról, akik a valaha volt egyik legjobb holland támadótól tanulhatnak. A PSG korábbi edzője máshol is edzősködhetett volna, de inkább úgy döntött, asszisztens lesz Ten Hag oldalán, ami adott esetben vezetőedzői posztot is jelenthet számára, ha mégis változtatni kell.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.