Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Neymar egyre közelebb kerül a Manchester Unitedhez

Fotó: Neymar, a Paris Saint-Germain (j) és Dayot Upamecano, a Bayern München játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, Paris Saint-Germain-Bayern München mérkőzésén Párizsban 2023. február 14-én. MTI/EPA/Teresa Suarez
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar szinte biztosan csapatot fog váltani, és Messihez hasonlóan elhagyja Párizst, viszont szinte esélytelen, hogy ugyanabban a csapatban folytassák tovább a pályafutásukat.

A Manchester United klasszis középpályása, Casemiro jól ismeri Neymart a válogatottból, és úgy tudni, jelenleg ő győzködi a PSG sztárját arról, hogy szerződjön a Manchester Unitedhez a PSG-től.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Manchester United a hírek szerint már tárgyalásokat folytat a PSG-vel a transzferről, miután a franciák szívesen megválnának a braziltól. Korábban erről hallani sem akartak volna, ám egy ideje fordult a kocka az ügyben.

Neymar komolyan fontolgatja, hogy ezen a nyáron távozik, hat évvel azután, hogy a Barcelona 189 millió fontos rekordösszegért eladta a PSG-nek. A 31 éves csatár szerződése 2027-ig érvényes, és rengeteg pénzt keres Párizsban, ugyanakkor már Mbappé a vezér, és ez is gondot okozhat.

Neymar Manchester felé tarthat

A Daily Star azt írja, hogy a L’Equipe szerint nem egy Premier League-ben szereplő klub fejezte ki az érdeklődését Neymar iránt, és tárgyalnak is velük a franciák. Ugyanakkor jelenleg a Manchester United áll a legközelebb ahhoz, hogy megszerezze Neymar játékjogát.

Az is az United neve mellett szól, hogy már csak 1 pontra van szükségük ahhoz, hogy bejussanak a Bajnokok Ligájába. A Chelsea szintén érdeklődik Neymar iránt, viszont kiestek a versenyből, mert még csak az Európa-ligában sem lesznek ott a következő szezonban.

Ten Hag és segítői úgy gondolják, Neymar segíthet neki abban, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek a PL-trófea megszerzéséhez, igyekezvén felzárkózni az újabb bajnoki címet szerzett Manchester Cityhez.