Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

A Manchester City egyik legjobb világsztárját igazolhatja le a Bayern München

A Bayern Münchennél új csapatot építenek, és úgy tűnik, hogy ennek része lehet Jack Grealish, aki már mindent megnyert az angolokkal.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon megy a matek a háttérben a Bayern Münchennél, miután Tuchel távozott, végül nem gondolta meg magát, és mivel három edző is nemet mondott a felkérésre, továbbra is tréner nélkül várják a folytatást. Ugyan a hírek arról szóltak, hogy szóbeli megállapodást kötöttek Kompany-val, lehetnek még fordulatok.

Hamarosan Xavi mégis szabadon igazolható lehet, mert úgy hírlik, a Barcelona ki akarja rúgni, akkor is, ha ez 20 millió eurójába kerülhet. A spanyol szintén jó opció lehetne a bajorok számára, de egyelőre úgy fest, Kompanyban látják a megoldást, amitől sokan tartanak, mert egy fiatal edzőről beszélünk, aki soha ezelőtt nem vezetett nagy csapatot, és az általa irányított Burnley kiesett az első osztályból. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

A The Sun arról számolt be, hogy Kompany nagy rajongója Grealish-nak, aki a Manchester City egyik legnagyobb sztárja. Kane után ő lenne a következő nagy angol fogás, és hosszabb időre oldhatná meg a középpályán a kérdéseket.

Kane kulcsszerepet játszhat az átigazolásban, meggyőzheti a válogatott csapattársát a váltásról. Felemás szezon van Grealish mögött, de még mindig fontos láncszeme a keretnek, és Guardiola aligha fogja könnyen elengedni. Szintén óriási rajongója a játékosnak, egyértelműen vele tervezi a következő szezont, aminek ideje alatt behúznák az ötödik egymást követő címüket is.

Hiába csak nemrég érkezett a csapathoz, a Manchester City szurkolói imádják, nem is tudják elképzelni nélküle a csapatot. Szeretik a játékát, a humorát, azt, ahogyan küzd, így elég valószínűtlen, hogy a nagy sikerek közepette, ilyen magas fizetéssel hagyná el Angliát.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.