Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Mámorítóan néz ki Szőke Zsuzsi bikiniben

Szőke Zsuzsi egy igazi nő, a fiatal generáció egyik olyan képviselője, aki utat mutathat a többiek előtt.

...svg content...Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi még mindig nagyon fiatal, és nemcsak a szépségével, illetve a vonalaival emelkedik ki a sorból. Egy nagyon intelligens és érdekes személyiség, aki egyúttal rendkívül határozott is, és profi táncos.

Kétség sem fér hozzá, hogy a különleges vonalai bárkit lenyűgöznének, és rendre sok bókot kap, amit meg is értünk. Férfi és női szemmel is az egyik legszebb híresség, akiben megvan az a bizonyos plusz. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

A nők nagyon érdekes és sejtelmes személyiségek, Zsuzsi még inkább az. Szereti a munkáját, az életét, és természetesen a kikapcsolódásokat, amit maximálisan megérdemel, miközben hamarosan kezdődik a nyári szezon.

A csinos táncosnő legutóbb az édesanyjával közösen ment el pihenni, méghozzá nem is akárhova, ahol mindenük megvan ahhoz, hogy feltöltődjenek. Ez a fürdőruha pedig különösen jól áll Zsuzsinak, innen is kellemes időtöltést kívánunk a hölgyeknek.

„Bárcsak minden hét így indulna! Éppen kétnapos pihenésünket töltjük anyukámmal az @accent_hotels szállodalánc által üzemeltetett a @hotelnaradpark-ban… Mondanom sem kell, a legjobbkor jött mindkettőnknek ez a kis feltöltődés.”

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.