Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Nem győzik dicsérni Szőke Zsuzsi szépségét

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet kérdés, hogy az egyik legszebb hírességről beszélünk, aki azonnal lenyűgözte a közönségét a Dancing with the Starsban.

Szőke Zsuzsi egy olyan természetes szépség, aki bárhol, bármikor felhívja magára a figyelmet. Ez a megjelenésének is köszönhető, hiszen tökéletes formával rendelkezik, és vonzóbbnál vonzóbb fotók készülnek róla.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

A fiatal lány elegánsan és sportosan is nagyon vonzó, sorra kapja a dicséreteket, a bókokat, ami mindig jól esik egy nőnek. Nyilván van egy határ, mert nem mindegy, hogy kitől és milyen formában érkeznek a bókok.

Zsuzsi szerencsés, remek közösség alakult ki az oldalán, nemigazán látni támadó, irigy kommenteket. Ez még mindig sokkal jobb, mintha messze nagyobb lenne a közössége, viszont toxikus hozzászólásokat kellene olvasnia magáról.

A DWS sztárja szereti a napfényt, a jó időjárást, és már ő is várja az igazi nyarat. Már nem kell sokat várnia, ugyanakkor minden kis lehetőséget kihasznál arra, hogy pozitívan tekintsen előtte áll időszakra.

„Rég volt már ennyire nyugis napom… persze egyáltalán nem így indult, de legalább utolértem magam pár dologgal.” – írta a korábbi posztjában Zsuzsi a hét közepén, csatolván magáról egy látványos szelfit.