Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Majka a Seychelle-szigeteken köszöntötte a 2023-as évet a családjával

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon messzire utazott Majka családja, de megérte, hiszen a Seychelle-szigetek egy több mint különleges helyszín.

Az elmúlt években egyre nagyobb trenddé vált külföldre utazni az ünnepek idején. Nem mindenki töltötte odahaza a karácsonyt, vagy legkésőbb december 24. után repülőre ült, hogy egy távoli szigetre utazzon.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A magyar hírességek között is vannak páran, akik külföldön töltötték a szilvesztert. Sarka Kata például a Maldív-szigeteket választotta a szeretteivel, ami ugyancsak az egyik legcsodálatosabb hely a Földön.

Vasvári Vivien szintén elhagyta Európát, méghozzá Bali kedvéért, majd szilveszterkor először aranyba öltözött, utána pedig egy rendkívül szexi fürdőruhára váltott. Önmagáért beszélnek ezek a fotók, minden híresség nagyon jól érezhette magát.

Majka és családja nem egyszer járt már közösen nyaralni, most is így tettek, hangolódván a 2023-as évre. Mindezt ők is stílusosan tették, és egy olyan álomhelyre utaztak, ami sokak bakancslistáján szerepel.

A Seychelle-szigeteken barnulnak, így januárban is nyári körülmények között érezheti magukat. Rövid idő alatt több mint 22 ezer like futott be a bejegyzésre, ami nagyon nagy sikert aratott a fotóval.

Még több bulvár: Tuvic Aleksandra megmutatta az őrületesen szexi szilveszteri ruháját