Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

Vasvári Vivien aranyba öltözve búcsúztatta a 2022-es esztendőt Balin

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien is egy nagyon csinos ruhában köszönt el a 2022-es évtől, hogy 2023 még izgalmasabb, még látványosabb legyen.

Vasvári Vivien Instagram oldalán mindig talál valamit az ember, nagyon aktív a híres modell és televíziós személyiség. Emellett jegyezzük meg, több mint 831 ezren követik, amivel abszolúte ott van a legjobbak között.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Imádja az életét, az életet, és nála nincsenek olyan pillanatok, amikor unatkozna. Kétgyermekes édesanyaként eleve nincs sok ideje arra, hogy unatkozzon, de mellette eseményről eseményre jár, és amikor teheti, repülőre száll.

A tavalyi éve ebből a szempontból is aktív volt, többek között az Egyesült Államokban is járt. Számtalan szép helyet mutatott meg a követőknek, akik mindig kíváncsiak az egykori sportolóra, hogy épp merre jár.

Úgy döntöttek, hogy Balin ünnepelnek 2022 év végén, ami gyakorlatilag egy biztos választás volt tőlük. Egy helyszín, ami tele van pozitív energiával és olyan környezet veszi körül az embert, amibe rögtön beleszeret.

„Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Követőmnek!” – üzent a követőknek Vivien, aki valószínűleg 2023-ban is nagyon aktív lesz, tele érdekes és látványos tartalommal a neve mellett.

Még több bulvár: Tóth Gabi egy menő Michael Jordan-mintás pólóban várta a 2023-as évet