Clouds
21 Budapest
Dollár
368,04 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
442,44 Ft
Bitcoin
22,978 $

Tóth Gabi egy menő Michael Jordan-mintás pólóban várta a 2023-as évet

Fotó: Facebook/Tóth Gabi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán nem véletlen, hogy a legendás kosaras szerepel a pólóján, akinek a 23-as volt a mezszáma a pályafutása legnagyobb részében.

Nagyon hamar elteltek az ünnepek, talán minden eddiginél gyorsabban. Igazán nem találjuk ennek az okát, talán annyi, hogy a világunk még inkább felgyorsult az évek alatt, és ez csak egyre intenzívebb lesz.

Soron kívül Török-szíriai földrengés: két-három évig is tarthatnak az utórengések

Sokszor mi sem tudunk igazán hatással lenni erre, mert a világ magával sodor bennünket. Ilyen az élet, amihez alkalmazkodni kell, ugyanakkor odahaza jó érzés behúzni a féket, és kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból.

Az ünnepek remek lehetőséget adnak erre, és ez a hírességeknél sincs másképp. Mindenki izgatottan várta a karácsonyt, ami olyan gyorsan telt el, mintha nem is lett volna, most pedig már 2023 van.

Mindenki igyekezett mindezt úgy megélni, ahogyan az számára ideális volt. Voltak, akik buliba mentek, mások elutaztak, míg páran otthon maradtak a családdal, vagy egyedül, esetleg a barátokkal.

Tóth Gabi és Krausz Gábor a gyerekükkel közösen szilvesztereztek – nézték a tévét, böngészgettek az interneten, videókat csináltak. Gabi is nagyon lazára vette a szettjét, Michael Jordant mintázó pólóban köszönt el 2022-től.

Még több bulvár: Gelencsér Timi egyvalamit biztosan megfogad 2023-ra