Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,107 $

Gelencsér Timi egyvalamit biztosan megfogad 2023-ra

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi, a TV2 sztárja sokat tanult az idei évből, ami által erősebbé, komplexebbé vált, és egyvalamiből biztosan nem fog engedni jövőre.

Gelencsér Timi nagyon sok kalandban vett részt 2022-ben, kezdve az Ázsia Expresszel, amivel élete egyik legnagyobb álma teljesülhetett. A kalandos napok azonban számos nehézséget okoztak számára lelkileg, amiket át kellett vészelnie.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Igyekszik mindent maga mögött hagyni, ami negatívan érintette, és sokkal inkább a pozitív dolgokra koncentrál. Ez a helyes út, és egyúttal az egyetlen is, illetve mindig lehet miből tanulni és fejlődni.

„A 2022-es évemre visszatekintve hálás vagyok mindenért. Sok helyre utazhattam és sok új embert megismerhettem!” – kezdte a 2022-es évet búcsúztató posztjában az egykori szépségkirálynő.

„Gyűjtöttem az élményeket, munkának pedig azt csinálhattam, amit szeretek. A negatív dolgokat magam mögött hagyom és jövőre tuti fogadalmam, hogy nem fordítok ezekre sok energiát.” – tette hozzá.

Timi sokat tanult 2022-ben, és reméli, hogy 2023 sok izgalmat tartogat számunkra. „Sokat tanultam idén és remélem, a jövő év sok izgalmat tartogat számunkra! Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Nektek, legyen tele szeretettel, sikerrel, boldogsággal!”

Még több bulvár: Újra felkapott lett Messi feleségének három évvel ezelőtti fotója