Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Ebben a tüzes fürdőruhában partizott szilveszterkor Vasvári Vivi Balin

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivi abszolúte alkalmazkodott a körülményekhez, hiszen Balin finoman szólva is más időjárás van, mint idehaza.

Nem mindenki töltötte Magyarországon a szilvesztert, aminek szintén megvan a maga különlegessége. Mindig nagyon különleges a világ másik felén ünnepelni, különösen, ha egy szigetről van szó.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Az elmúlt években egyre többen keltek útra, nemcsak hírességek, hanem sokan mások is. Egyesek pont a sztároktól csentek ötleteket, és mivel a Föld hatalmas, gyakorlatilag órákon át válogathatunk a szebbnél szebb helyek között.

Sarka Kata például a Maldív-szigeteken ünnepelt, ott várta a 2023-as évet. Mint mindig, most is nagyon stílusos volt, és egyúttal köszönetet mondott a követőknek, akik lassan 400 ezren vannak az Instagram oldalán.

Vasvári Vivi is sokat repült azért, hogy ott legyen a szilveszteri helyszínen, méghozzá egészen Baliig. Valószínűleg már mindenki hallott Baliról, pláne azóta, hogy Horváth Éva rengeteg tartalmat oszt meg onnan, a második otthonáról.

Vivi várt már, hogy ott legyen a szigeten, ahol igencsak megadta a módját a szilveszteri partinak. Egy több mint szexi, pirosban izzó tüzes fürdőruhát választott, majd kezdődhetett is a nagy szórakozás.

Még több bulvár: Nyilvános bocsánatkéréssel kezdte 2023-at Pumped Gabo