Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Nyilvános bocsánatkéréssel kezdte 2023-at Pumped Gabo

Fotó: Instagram/Pumped Gabo
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Pumped Gabo többek között Sebestyén Balázstól is bocsánatot kért a viselkedése miatt, amit a forgatás alatt tanúsított.

Pumped Gabo sokat változott az évek alatt, megtalálta azt az irányt, amit követni szeretne. Az ember azonban időről időre hibázik, amivel összességében nincs gond, ha az nem visszafordíthatatlan.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

A legfontosabb, hogy ezekből a hibákból tanuljunk, és nyilván ismert emberként többek között ez is nehezebb. Az állandó nyomás nem könnyíti meg a dolgokat, amiről Pumped Gabo is tudna mesélni.

Számos műsorban szerepelt már, az RTL-nél három adásba hívták meg, de nem éppen úgy alakultak a dolgok, mint azt várták. A második adásban kissé elszaladt vele a ló, túl sokat ivott, és nem megfelelő módon viselkedett.

„Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Sebestyén Balázstól, a Gyertek át teljes stábjától, és játékostársaimtól. A viselkedésem toxic volt. Magyarázatnak nincs helye.” – írta a posztjában az Instagram oldalán.

„Balázs három adásba hívott meg, ami megtisztelő. Az elsőről elkéstem, a másodikon berúgtam és szétbarmoltam. Az nem volt az én napom. Sajnálom.” – fejezte be bocsánatkérést a lemezlovasként is tevékenykedő Gabo.