Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Mióta itt jártál:

Így köszöntötte Sarka Kata a 2023-as évet a Maldív-szigeteken

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Kata a tőle megszokott eleganciával és stílusban köszöntötte a 2023-as esztendőt, ami szintén érdekesnek ígérkezik.

Sarka Katát érdemes követni a közösségi médiában, számtalan érdekes tartalmat oszt meg, miközben az utazásai alkalmával betekintést ad a kulisszák mögé. Igényes fotókat és videókat készít, többen példát vehetnének róla, mert lehet ezt így is.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Ugyan aktív az Instagram oldalán, nem lehet azt mondani, hogy tömegével gyártaná a tartalmakat. Ezzel pedig fenntartja az érdeklődést, és rajta sincs nyomás azt illetően, hogy folyamatosan posztolnia kellene.

Ráadásul már közel 390 ezren követőt tudhat a neve mellett, ami az egyik legnagyobb tábor idehaza. Valószínűleg sokat nem kell várnunk a 400 ezer elérésére, ami egy újabb mérföldkő lesz számára.

A mindig csinos és divatos Kata ezúttal a Maldív-szigetekre utazott a szeretteivel, akikkel együtt várhatta a 2023-as esztendő beköszöntét. Természetesen a követőire is gondolt, mindenkinek boldog új évet kívánt, és megköszönte a bizalmat.

„Boldog új évet kívánok mindenkinek! Köszönöm, hogy közel 390 ezren itt vagytok velem nap mint nap.” – írta a posztjában Kata a sztorik között, amik ugyancsak nagyon nézettek lehetnek, akárcsak a bejegyzései.

Még több bulvár: Péter Szabó Szilvi megható vallomása szilveszterkor