Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Péter Szabó Szilvi megható vallomása szilveszterkor

Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Péter Szabó Szilvia számára nagyon emlékezetes volt a 2022-es esztendős, többek között szakmai szinten is.

A Nox legendás énekesnője nagyon hálás az életéért, és a 2022-es évért is, ami már mögöttünk van. Mentálisan és lelkileg mindig valami pluszt ad egy új esztendő, amit igyekeznünk kell maximálisan kihasználni.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Ha minden nap teszünk ezért, és nem feledkezünk meg a célokról, miközben hiszünk a teremtés erejében, akkor nem lehet nagy gond. Szilvi sokat köszönhet az elmúlt 12 hónapnak, de már a következő 12 hónapot várja.

„Köszönöm ezt az évet! Elmondani nem tudom, hogy mennyi mindennek és mindenkinek vagyok hálás azokért a csodákért, melyeket az idei év hozott el az életembe.” – írta Szilvi az őszinte sorait az Instagram oldalán.

„Mind szakmailag, mind magánemberként, rengeteg mindenről tudnék írni Nektek, de azt majd egy kis videóban később elmondom! Így röviden azt hiszem, hogy minden nehézségével, kihívásával és szépségével, a hála a tökéletes szó, ha visszagondolok az elmúlt 12 hónapomra.”

„Ezért annyit szeretnék mondani, köszönöm! Mindenkinek, de legfőképp Nektek, hogy 20 éve töretlenül velem vagytok. Kívánok mindannyiunknak egy csodálatos, egészségben, boldogságban és sok-sok közös koncertélményben gazdag Új Esztendőt!”

Még több bulvár: Az Exatlon Hungary csinos és vonzó sztárja is maga mögött hagyja az évet