Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Az Exatlon Hungary csinos és vonzó sztárja is maga mögött hagyja az évet

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Farkas Zsófi számára sem volt tökéletes a 2022-es év, voltak mélypontjai, ugyanakkor mindig kitartott, és ez végül meghozta a gyümölcsét.

Farkas Zsófit az Exatlon Hungary mezőnyéből ismerhettük meg, és a nehézségek ellenére is mindig pozitív tudott maradni. Sokkal inkább merített a nehézségekből, és tisztán látni, hogy mennyit fejlődött azóta.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Talán soha nem volt olyan jó formában, mint jelenleg, ami nagyban köszönhető annak is, hogy mentálisan és lelkileg tovább fejlődött. Ez pedig hatással van a fizikumra, ami az ő életében különösen fontos, már csak a hitelesség miatt is.

„Viszlát 2022. Ez az év a szélsőségek éve volt. Volt minden, de tényleg minden. Sokszor felkészülni sem volt időnk az életünket hirtelen befolyásoló és megnehezítő gazdasági és társadalmi döntésekre, amelyek kapcsán Én személy szerint, csak a józan eszemre és megérzéseimre tudtam hallgatni és emellett próbáltam mindig pozitív maradni.” – írta a posztjában az Exatlon Hungary korábbi versenytője, aki nagy formában vált át 2023-ra.

„Ebben a nagy káoszban természetesen volt sok jó is. A sok nehézség ellenére, büszkén és elégedetten zárom a 2022-es évet, mert: Megismerhettem pár olyan személyt, akit ma már barátomnak nevezhetek. Sok vívódás után meghoztam egy számomra nagy és meghatározó döntést, hogy bő egy hónapja munkahelyet váltottam. Mára már beigazolódott, hogy a lehető legjobb döntést hoztam.”

„Több képzéssel is tovább bővítettem tudásom, mert mindig van hova fejlődni, ezzel a tőlem telhető legjobbat adva a vendégeimnek. Több mint egy éve sikeres együttműködésnek örvendhetek a @gymbeamhu-val, amiért nagyon hálás vagyok!”

„A covid, a jelenlegi nehézségek és a munkahelyváltás ellenére elmondhatom, hogy stabil vendégkörrel rendelkezem, amit sok vállalkozónak több év alatt nem sikerül elérnie. Ami tegyük hozzá, hogy egy igazán nehéz és összetett dolog.”

„Csodás átalakulásoknak lehettem szemtanúja, ami gyakran sok nehézség árán, de megváltoztatta a vendégeim életét.

„Örömmel és hálával tölt el, hogy ennyien szeretitek és követitek a munkámat és köszönöm Nektek a 2022-es évet! Ps: 2023-ban pedig kívánom, hogy soha senki ne kerüljön mélyebbre, mint a guggolásunk!”

Még több bulvár: Szállingóznak a szexi bikinis fotók Vasvári Vivienről