Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Magyarország-Skócia: a Liverpool sem tud dönteni

Órákon belül összecsap egymással a magyar és a skót válogatott, de a Liverpool inkább egyik csapatnak sem drukkol a két játékosa miatt.

...svg content...Fotó: Schäfer András, Szoboszlai Dominik és Dárdai Márton (b-j) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés után a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én. Németország 2-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Eljött a nagy nap, amikor is a magyar válogatott összefeszül Skóciával, hogy eldöntsék, ki juthat tovább az Európa-bajnokságon. Sajnos pontok nélkül várjuk a nagy meccset, noha a németek ellen meg lehetett volna csípni egyet, míg Svájccal szemben többet is, ha nincs az a nagyon gyenge első félidő.

Marco Rossi nem akar kifogásokat keresni, sokkal inkább a győzelemre koncentrál. Ugyanakkor az is igaz, hogy a válogatott önbizalma csökkent az első két pofont követően, de most arra készülnek, hogy Skócia kapjon egy hatalmasat, amire van esély, látván a németek elleni két félidőt, ami biztató volt. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

A Liverpool nem tudja, kinek drukkoljon, hiába angol csapat, mert az egyik oldalon ott van Andrew Robertson, addig a másikon Szoboszlai Dominik, a fiatal magyar középpályás. A közösségi médiás megjelenéseket tekintve többen állnak a nagy kedvenc Szoboszlai mögött, aki szerencsére nem sérült meg, csak regenerációs edzéseket végzett, és ott lesz a meccsen.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.