Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Ezzel a kezdővel lép pályára a magyar válogatott Skócia ellen

Marco Rossi ismertette azt a csapatot, aki kezdőként léphet pályára a skót válogatott ellen vasárnap este a mindent eldöntő mérkőzésen az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatott két vereséggel nyitotta az Európa-bajnokságot, ami nem volt igazán bekalkulálva. Sokan arra számítottak, hogy Szoboszlaiék nyernek Svájc ellen, és a németekkel szemben legalább egy döntetlen összejön, de nem így lett.

Rossi a sorsdöntő skótok elleni meccs előtt úgy nyilatkozott, nem akar kifogásokat, egyszerűen csak nyerni szeretnének, és ezzel az attitűddel lépnek pályára vasárnap este. A meccset természetesen élőben közvetíti az M4 Sport, amit valószínűleg sok százezren követnek majd figyelemmel, míg más tömegek a helyszínen és a kivetítők előtt izgulják végig a meccset. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

A válogatott nem titkolja, vesztettek az önbizalmukból a két elvesztett mérkőzés miatt, ugyanolyan nem adják fel, és addig fognak küzdeni, amíg az csak lehetséges. Rossi is minden eddiginél határozottabb, tudják, hogy csak akkor van esély továbbjutni, ha nyernek, és lehetőleg több góllal kellene ezt megtenni.

Mint azt láthatjuk, ismét változott a kezdőcsapat, aminek Styles is része, akárcsak Orbán Szoboszlai, Kerkez, Schäfer, Bolla, Varga, Sallai, Botka és Dárdai. A kapuban azonban nincs változás, Gulácsi kezd, míg Dibusz csere.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.