Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Egészen elképesztő a magyar szurkolótábor az Európa-bajnokságon (videó)

A világ legjobb szurkolói között vannak a magyarok, és ha rajtuk múlna, ezt az Európa-bajnokságot valószínűleg mi nyernénk.

...svg content...Fotó: Magyar szurkolók vonulnak Kölnben a Magyarország - Svájc Európa-bajnoki csoportmérkőzés helyszínére 2024. június 15-én. Legalább ötezer magyar szurkoló vonult szervezett keretek között a kölni RheinEnergie Stadionba. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A magyar válogatott hamarosan összecsap Németországgal, amire sokan kíváncsiak, a politikusok közül is. Menczer Tamás nyitotta a sort, aki mezben ment dolgozni, majd Magyar Péter a gyerekeivel közösen jelentkezett be Németországból, a helyszínről, ahol sok ezer magyar szurkoló van jelen.

Kiderült, Novák Katalin volt köztársasági elnök is elutazott Németországba, hogy a lelátóról élvezhesse az eseményeket. Sorsdöntő 90 perc lesz ez számukra, mert ha vereséget szenvedünk… Inkább erre az opcióra ne is gondoljunk, hanem helyette nézzük meg a vonuló szurkolók, egyenesen félelmetes a tömeg és a hangulat. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.