Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Novák Katalin is ott lesz a német-magyar meccsen

A volt államfő címeres mezben indult útnak a válogatott szempontjából nagy téttel bíró mérkőzésre.

...svg content...Fotó: A németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott edzése Weiler-Simmerbergben 2024. június 18-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Józsa László dokumentumfilmes az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a Stuttgartba tartó járatra várva találkozott Novák Katalinnal, aki elmondása szerint magyar mezben, gyerekek társaságában utazik a mérkőzésre, számolt be róla a 444.hu.

A volt köztársasági elnök februári lemondása nem először utazik külföldre, májusban Spanyolországban, az Andalúziai Királyi Lovasiskolában tűnt fel. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Szurkolására alighanem szüksége is lesz a válogatottnak, mint ahogy mindenki máséra is, ugyanis a Svájc elleni vereség után meglehetősen nehézzé vált a csapat helyzete a csoportban, így a németek elleni pontszerzés adott esetben nagy jelentőséggel is bírhatna.

A házigazda elleni, Stuttgartban megrendezésre kerülő meccs 18 órától lesz látható az M4 Sporton. A csoport másik mérkőzésén a skótok és a svájciak csapnak össze egymással, mely mérkőzés eredménye szintén kihatással lehet a magyarok továbbjutási esélyeire.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.