Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Magyar Péter szerint jelenleg nem reális kérdés, hogy miniszterelnökként lássa magát

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője úgy érzi, jelen pillanatban nem reális kérdés, hogy esetlegesen miniszterelnökként lássa magát.

...svg content...Fotó: L. Ritók Nóra, a berettyóújfalui Igaz Gyöngy Alapítvány elnöke a felajánlott adományt köszöni meg, mellette, Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter szép lassan egyedül maradhat a baloldalon, de talán ez is a terve. Mintha szisztematikusan tolná el magától a többi pártot, hogy a Tisza Párt legyen az egyetlen erős ellenzéki párt. Dobrev Klára szerint ezzel pontosan azt éri el Magyar, hogy Orbán Viktor kormányon marad, addig a Tisza Párt lenne az új ellenzék.

Karaktergyilkossággal is vádolja Dobrev Magyart, addig Gyurcsány Ferenc szerint egyértelműen a Fidesz narratíváját képviseli Varga Judit volt férje. Magyar egészen odáig ment, hogy szerinte a DK-val soha nem lesz kormányváltás Magyarországon, akkor sem, ha nem Gyurcsány Ferenc állna ott, aki Dobrev szerint nem akar újra miniszterelnök lenni.

Magyar arról is beszélt a Népszavának adott interjújában, hogy szerinte nincsenek hívei, hanem szimpatizánsai vannak a Tisza Pártnak. Azt pedig nem tartja jelenleg reális kérdésnek, vajon eszébe sem jutott, hogy egy nap miniszterelnök lehet. „Jelen pillanatban nem reális a kérdés. Egyelőre nem országgyűlési választás következik. A Tisza Párt nem olyan párt, mint a Fidesz. Nálunk demokrácia van és lesz. Több ezer tag fog belépni a június 9-ei EP- és önkormányzati választások után, amikor megnyitjuk a nyilvánosság előtt a pártot. Tudom, hogy ez szokatlan, de minden pozícióra több jelölt lesz. Elnökjelölt is több lesz” – mondta az interjújában.

Azt is mondja, nincsenek kampánytanácsadói, de semmilyen más politikai tanácsadója sincs. Ugyanakkor vannak, akik a szervezésben segítik, és jelenleg ő maga kezeli a Facebook oldalát, ő írj a kommenteket. Elmondása szerint gyerekkora óta érdekli a politika, de eddig mégsem lett belőle politikus.

„Nincsenek kampánytanácsadóim. Semmilyen politikai tanácsadóm nincs. Vannak páran, akik a szervezésben segítenek, de még a Facebook-oldalamat is én kezelem, én írom a kommenteket. Gyerekorom óta érdeklődöm a politika iránt, tüntetésekre jártam a szüleimmel – Duna-tüntetés, Nagy Imre-újratemetés –, 11 évesen már országgyűlési közvetítéseket néztem. Ennyi. Nekem ez a hobbim volt. Ha ez képzésnek számít, akkor ez volt a képzés.” – válaszolt a Népszavának.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.