Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,763 $

Magyar Péter egy feltétellel kifizeti a 47 ezer forintot a Fidesznek

Magyar Péter nem a legkedvesebb hangulatban üzent Gulyás Gergelynek azt követően, hogy nyilvánosságra került, még mindig tartozik a Fidesznek 47 ezer forinttal a tagdíj miatt.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök nemrég arról beszélt az egyik interjújában, hogy a Tisza Párt vezetője, Magyar Péter soha nem fizette be a tagdíjat a Fidesznél. Sőt, azt állítja, Magyar kitalációja, hogy valaha is a párt belső körének tagja volt, mert sokkal inkább egy megtűrt személyként tekintettek rá volt felesége, Varga Judit miatt.

Közben Rogán Antal is megszólalt Varga Judit volt igazságügyi miniszter szavaira reagálván, amit a Magyar által rögzített hangfelvételen hallani. A baloldali politikus mostanában ismét sok kritikát kapott, ezúttal az ATV-s kilépője miatt, amit lassan 1 millióan láttak a YouTube-on, ami új rekord lehet a csatorna számára. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfó ideje alatt beszélt arról, hogy Magyarnak valóban van egy elmaradt számlája. Azt is elárulta, hogy összesen 47 ezer forintról van szó, amit még mindig nem fizetett be. Orbán Viktor azzal szokott viccelődni, hogy Gulyásnak kellene kifizetnie a számlát, mert anno ő ajánlotta be Magyart.

Gulyás Gergő ma azt mondta a kormányinfón, hogy tartozom 47 ezer forint tagdíjjal a Fidesznek. Gergő, kössünk egy megállapodást! Te elküldöd az állampárt számlaszámát, én átutalom a 47 ezer forintot, te meg szólsz a Családnak, hogy utalják vissza az államkaszába azt a pár ezer milliárd forintot, amit lenyúltak a magyar adófizetőktől. Áll az alku?” – tette fel a kérdést Magyar Péter a Facebook oldalán.

Várja Gulyás Gergely miniszter válaszát, és azt mondja, este ismét élőzni fog, ott megbeszélhetik a részleteke.t „Megtisztelő válaszodat várva, MP Ui.: ma este 9-kor FB és TikTok élő. Ott megbeszélhetjük a részleteket, ha bejelentkezel.” – tette hozzá kissé pikírt módon Magyar Péter.

Odáig fajultak a tüntetések, hogy már kijárási tilalmat rendeltek el Bangladesben

A kormány több nagyvárosba is katonai egységeket vezényelt a rend helyreállítása érdekében.