Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

M7-es busztragédia: nincs az elhunytak és a súlyos sérültek között kiskorú

Fotó: Árkba borult autóbusz az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 15. - 11:21

A legfrissebb információk szerint az elhunytak és a súlyos sérülések között sincs kiskorú, ami a jobb hírek közé tartozik.

Jelenleg minden az M7-es busztragédiáról szól Magyarországon, miután többen is meghaltak a késő hajnali órákban történt balesetben. Összesen nyolcan vesztették életüket a halálos balesetben, aminek egyelőre csak részben ismertek a körülményei.

A sérülteket már korábban kórházba szállították a helyszínre vezényelt mentőegységek, és voltak, akiken már nem lehetett segíteni. Mint arról az ATV Híradója is beszámolt, 17 mentőegységet riasztottak a helyszínre, akik nyolc súlyos sérültet szállítottak kórházba.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az ATV Híradó kérdésére elmondta, „az elhunytak, illetve a súlyos sérültek között nem volt gyermek, a könnyebb sérültek között az első információk szerint két tizenéves gyermek volt.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.