A Chelsea Lukakura koncentrál, nem Messire

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 7. - 08:45

A hírek szerint a londoniak továbbra is arra koncentrálnak, hogy Lukaku visszatérjen Londonba, egyelőre nem állnak tárgyalásban Messivel.

Az elmúlt napokban felgyorsultak az események a futball világában, és az átigazolási időszak utolsó hónapjában Messi is csapatot fog váltani. A Barcelona elnök részletesen beszélt arról, hogy miért nem tudták aláírni a szerződést az argentin legendával, így el kellett köszönniük egymástól.

Ezzel egy legendás korszak zárult le, és nemcsak a Barca számára, hanem Messi szempontjából is, aki a korábbi hírek szerint sokként élte meg a katalánok bejelentését. Valahol azonban futballoznia kell, mert folytatni akarja a pályafutását, és jövőre Katarban világbajnokságot rendeznek.

A PSG abszolút favorit, közel állnak ahhoz, hogy Messi Párizsban folytassa a pályafutását, már azt is tudni, hogy mennyi pénzt kaphat, illetve hány évre írna alá. A pletykák szerint a Chelsea is érdeklődést kezdett el mutatni, ellenben a Manchester Cityvel.

Fabrizio Romano arról jelentett, hogy a londoni csapat nem áll tárgyalásban Messivel, továbbra is Lukaku megszerzésére koncentrálnak, aki hatalmas összegért válthat klubot. A britek abban bíznak, hogy a következő napokban megköthetik az üzletet, és egy utolsó ajánlattételre készülnek.

Ezen a hétvégén várható a következő kör a Lukaku-meccsben, és úgy tudni, hogy az Inter kizárólag pénzt akar, nem tartanak igényt játékosra az üzlet részeként. Lukakunak szezononkénti 12 millió eurós fizetést ajánlott a Chelsea, és nyitott arra, hogy újra a Premier League-ben játsszon.