Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Eldőlni látszik a Real Madrid legendájának sorsa

A Real Madrid veterán középpályása, Luka Modric jövője továbbra is bizonytalan, mivel szerződése hamarosan lejár, a hosszabbításra pedig meglehetősen kevés esély mutatkozik.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Luka Modric a klubnál töltött időszakának végéhez közeledhet, és mostanában már erre utalnak Carlo Ancelotti nyilatkozatai is. A Real Madrid vezetőedzője a Barcelona elleni El Classico előtt ugyanis erős utalást arra, hogy a nehézkes lehet a megállapodás a 38 éves horvát játékossal.

Luka Modric közel 12 éve igazolt a Real Madridhoz, ezen időszak alatt 23 trófeát szerzett, köztük öt Bajnokok Ligája és három spanyol bajnoki címet. 2018-ban az aranylabdát is elhódította, remek teljesítménye és képességei ellenére azonban a játékos egyre kevesebb lehetőséghez jut a csapatban, az idei szezon eddig 37 mérkőzésén mindössze 1770 perc jutott neki. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Modric mellőzése része a csapaton belüli szélesebb körű átalakulásnak, amely a fiatalabb tehetségek integrálására összpontosít. Ancelotti El Classico előtti nyilatkozata is utalt erre, ám megjegyezte azt is, hogy Modric csapaton belüli jelenlegi pozíciója nem egyezik a karriercéljaival.

Modric soha nem lesz tartalék

„Luka soha nem fogadja el a tartalék szerepét. Megállás nélkül dolgozik, folyamatosan a legjobbját nyújtja és továbbra is olyan képességeket villogtat, mint tíz évvel ezelőtt. Edzéseken is olyan tűz és elszántság jellemzi, ami egyértelmű jele annak, hogy nem elégszik meg a cserepaddal”, mondta.

A The Athletic februári beszámolója szerint Ancelotti felajánlotta Modricnak, hogy a szezon után helyet foglalhat az edzői stábban, ám Modric gondolkodás nélkül visszautasította azt, ugyanis továbbra is magas szinten szeretne játszani.

Ami biztos, hogy Ancelotti szavai szerint Modric nem a kispadot szeretné melegíteni, ám a csapatba sem nagyon tud bekerülni, így küszöbön lehet a váltás, már csak az a kérdés, hogy milyen irányba indul majd a horvát, akinek alighanem abból a szaúdi bajnokságból is lesz majd kérője, amire egyszer már a nagyszerű ajánlat ellenére is nemet mondott.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.