Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Ilyen formás és vonzó edzőszettben Lola (fotók)”

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tegyük gyorsan hozzá, a híres és sikeres énekesnő nemcsak edzőszettben formás és vonzó, de ebben az összeállításban még inkább látszanak a vonali.

Manapság az is sportolhat, aki nem akar, annyi lehetőség nyílik rá, és nemcsak Budapesten, Más városokban is sorakoznak a termek, de nyilván a főváros az, ahol tömegével találni ehhez hasonló helyeket.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Gyakorlatilag bárki rálelhet a maga kis kedvenc termét, edzőjét, sportolási módját. A fontos az, hogy amit csinálunk, azt szeretettel tegyük, és ne görcsöljünk rá a fejlődésre, mert az jönni fog magától.

Jön magától, ha egészségesen táplálkozunk és rendszeresen mozgunk. A sztárok közül is sokan léptek erre az útra, ahogyan Lola is, aki nem mellesleg kiválóan bokszol, és olyan ütései vannak, amik tiszteletet érdemelnek.

Sokan kedvelik a karakterét, már csak amiatt is, hogy ilyen motivált, kitartó és ezzel másokat is arra ösztönöz, hogy merjenek változtatni az életükön. Kiváló példa arra, hogy a kitartás milyen eredményekkel járhat.

Nemcsak járhat, hanem jár is, mint azt láthatjátok a Loláról készült fotókon. „Lassan 3 hét pihenés után, ideje újra mozogni. Először a megfázás miatt hagytam ki egy kisebb időszakot, utána pedig egyszerűen azt éreztem pihennie kell a szervezetemnek.” – írta a posztja első felében a trendi szettjében.