Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,04 Ft
Euró
394,01 Ft
Font
467,77 Ft
Bitcoin
64,247 $

Lola: „Nem olyan rossz dolog ám szinglinek lenni”

Lola nem panaszkodik a szingli állapota miatt, ugyanakkor elismerte, szeretné megtalálni a társát az életében.

...svg content...Fotó: Instagram/Lola
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola egy kiváló énekesnő, aki remek formában van, és szebbnél szebb ruhákban láthatjuk. Sportosan is rendkívül vonzó, és az elmúlt egy évben rengeteget fejlődött, magas szinten bokszol, amire igazán büszke lehet.

Mindig elismerésreméltó, amikor egy nő igyekszik magából kihozni a maximumot, és egy olyan sportban is rendkívül ügyes, amit sokan a férfiak sportjának tartanak. Lola igazán élvezi a bokszolást, és a videók jól mutatják, tehetséges benne. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Lola a szépsége és a különleges karaktere ellenére még mindig egyedülálló, ám minden bizonnyal pasik ezrei kérnének tőle randit, ha ez lehetséges lenne. Sok nő életében eljöhet egy ilyen időszak, amikor hosszabb ideig élik az éleüket szingliként.

„Egy ilyen csinos hölgy még mindig szingli?” – érkezett a kérdés Lola Instgagram oldalára, amire válaszolt is, és nem túlzottan aggódik, így is nagyon élvezi ezt az időszakot az életében.

„A háziorvosom is ezzel kezdte ma.” – kezdte humorosan a válaszát Lola. „Egyébként nem rossz dolog ám szinglinek lenni. Természetesen én is szeretném megtalálni a társamat, de ezt az időszakot így is nagyon élvezem.”

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.