Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Mióta itt jártál:

Lola: „Nem olyan rossz dolog ám szinglinek lenni”

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola nem panaszkodik a szingli állapota miatt, ugyanakkor elismerte, szeretné megtalálni a társát az életében.

Lola egy kiváló énekesnő, aki remek formában van, és szebbnél szebb ruhákban láthatjuk. Sportosan is rendkívül vonzó, és az elmúlt egy évben rengeteget fejlődött, magas szinten bokszol, amire igazán büszke lehet.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Mindig elismerésreméltó, amikor egy nő igyekszik magából kihozni a maximumot, és egy olyan sportban is rendkívül ügyes, amit sokan a férfiak sportjának tartanak. Lola igazán élvezi a bokszolást, és a videók jól mutatják, tehetséges benne.

Lola a szépsége és a különleges karaktere ellenére még mindig egyedülálló, ám minden bizonnyal pasik ezrei kérnének tőle randit, ha ez lehetséges lenne. Sok nő életében eljöhet egy ilyen időszak, amikor hosszabb ideig élik az éleüket szingliként.

„Egy ilyen csinos hölgy még mindig szingli?” – érkezett a kérdés Lola Instgagram oldalára, amire válaszolt is, és nem túlzottan aggódik, így is nagyon élvezi ezt az időszakot az életében.

„A háziorvosom is ezzel kezdte ma.” – kezdte humorosan a válaszát Lola. „Egyébként nem rossz dolog ám szinglinek lenni. Természetesen én is szeretném megtalálni a társamat, de ezt az időszakot így is nagyon élvezem.”