Lolával nem lehet szórakozni, nagyon keményeket üt (videó)

Fotó: Lola (Korsós Judit) énekesnő és Eckü (Baranyai Dániel) rapper a Csináljuk a fesztivált! című nagyszabású show-műsor ötödik adásának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. december 10-én. A Duna csatornán tíz héten át látható műsor hatvan év magyar slágereit mutatja be ismert előadóktól. MTI/Balogh Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola jobbosai is bivalyerősek, már egy éve jár bokszolni az edzőjéhez, és a fejlődés mindenki számára jól látható.

Megannyi mozgásforma létezik, ami kikapcsolja az embert, miközben mentálisan, lelkileg és fizikálisan is fejleszti. Sok módja van annak, hogy ki tudjunk kapcsolni, csak meg kell találnunk ehhez azt az utat, amit élvezünk.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Mivel a lehetőségek tárháza szinte végtelen, bárki megtalálhatja a számára ideális környezetet. Jó látni azt, hogy a nők közül sokan nyitnak a boksz felé, többségében nem amiatt, hogy bokszolók legyenek.

Egyszerűen szeretnének egy kis önvédelmet tanulni, megerősödni, és átérezni azt, milyen, amikor az ember nemcsak erőset, de pontosat is képes ütni. Vannak helyzetek, amikor ez a tudás életet is menthet, és ezt soha nem szabad alábecsülni.

Lola egy kiváló énekesnő, aki akár bokszoló is lehetne, mert elnézve a felvételeket, minden tehetsége megvan hozzá. Valószínűleg az egyik legjobban bokszoló női hírességről beszélünk.

Máskor pedig olyan csinos és szexi, mintha csak egy divatmagazinból lépett volna elő. A divatmagazinok most pihennek, mert Lola ismét bokszkesztyűt húzott, amit erre a linkre kattintva láthattok a róla készült videóban.