Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Sajtóhírek szerint véget ért L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban is voltak olyan hírek, miszerint a két énekes szakíthatott, majd nem sokkal később rácáfoltak erre, viszont most úgy tűnik, valóban véget érhetett a kapcsolatuk.

Ez nem a legkönnyebb időszaka L.L. Juniornak, hiszen válófélben van, és nem túl jó a kapcsolata a feleségével. Számos vita előzte meg a tárgyalásokat, és arra is volt példa, hogy a híres rapper és énekes a közösségi médián keresztül üzent.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Nem is oly rég a világ másik felén élvezte az életet, dolgozott, ahol meglátogatta a fiatal kedvese. A fotók alapján is nagyon jól érezték magukat, majd közösen hazatértek, viszont most arról szólnak a hírek, már nincsenek együtt.

A Blikk információi szerint Junior és Blanka alig több mint fél év után elköszöntek egymástól. Azt írják, kikövették egymást a közösségi oldalakon, és Blanka egy tavaly novemberi fotó kivételével az összes közös képet eltüntette az Instagram oldaláról.

A Blikk informátora, aki jól ismeri a párt, azt mondta, már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, és az utóbbi időben különösen „puskaporos” volt közöttük a hangulat. Azt azonban nem tudni, pontosan mi okozhatta a szétválást.

A lap megemlíti, lehetséges, hogy csak egy mosolyszünetről van szó, melynek kapcsán Junior ugyan elérhető volt, és nem cáfolta az értesülést, nem kívánt nyilatkozni magánélete alakulásáról. Blanka pedig eddig nem volt elérhető, hivatalosan egyikőjük sem jelentett be semmit.