Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Nagy góllal tért vissza Lionel Messi, de ez is kevés volt (videó)

Nagyon várták már Lionel Messi visszatérését, aki egy ideje nem játszhatott a sérülése miatt, majd rögtön góllal hívta fel magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miami ugyan nem kezdte rosszul a szezont az MLS-ben, egy ideje megint eredménytelenek. Sorra jönnek a vereségek, a döntetlenek, hiába alkotják világsztárok a csapat egy részét. Suarez is elkezdte termelni a gólokat, ám ez sincs igazi hatással David Beckham csapatára.

Ráadásul Messi megint megsérült, és egy ideje nem volt elérhető az Inter Miami számára. Szombaton azonban visszatért, a Colorado ellen lépett pályára az MLS aktuális fordulójában hazai pályán, viszont az este nem ért boldog véget számukra, mert megint pontokat hullajtottak el. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A vezetést a Colorado szerezte meg a 45. percben büntetőből, amire az 57. percben Messi válaszol egy igen látványos találattal. A közönség szinte megőrült ettől, még tűzijátékot is rendeztek az argentin világbajnok tiszteletére, majd pár perccel később már vezetett az Inter Miami.

Amikor úgy tűnt, győzelemmel tér vissza Messi, a 88. percben egyenlítettek a vendégek, és már nem változott az állás. Az Inter Miami csak a harmadik helyen áll a Keleti főcsoportban 12 ponttal, és noha ugyanannyi pontjuk van, mint a Philadelphiának, két meccsel többet játszottak. Az élen a NY Red Bulls áll 14 ponttal, akik egy mérkőzéssel játszottak kevesebbet a Miamihoz képest.

Érdekesség, hogy a Columbus Crew és a Cincinnati is 12 pontos, akik ugyancsak egy meccsel kevesebbet játszottak, és ha az Atlanta United hozza a két meccsét, már 4 ponttal lennének az Inter Miami előtt. Ez továbbra is kevés a sztárcsapattól, és nem úgy fest, hogy ők lennének a bajnokság favoritjai.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.