Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,97 Ft
Euró
392,90 Ft
Font
459,72 Ft
Bitcoin
68,260 $

Messi a pálya széléről nézte végig az Inter Miami újabb vereségét (videó)

Hiába alkotják világsztárok az Inter Miamit, amit ráadásul sztáredző irányít, továbbra sem tudnak dominálni.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Néha Lionel Messivel sem megy a játék az Inter Miaminak, de a legtöbb esetben az argentin legenda komoly hatással tud lenni a pályán történtekre. Emiatt is kötheti fel a gatyáját David Beckham csapata, ha Messi már nem lesz tagja a keretnek, mert nem egy világsztárt kellene a helyére hozniuk.

Korábban is voltak sztárok, de valamiért nem állnak össze a dolgok. Messi ugyan jól kezdte az amerikai pályafutását, sorra szerezte a döntő gólokat, egy ideje sérült, és Suarez egyedül kevésnek tűnik elől, hiába eredményes. Legutóbb a Champions Cup-ban léptek pályára a Monterrey ellen a negyeddöntő első mérkőzésén, ami a hazaiak vereségével ért véget. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Suarez és Busquets is kezdő volt, ám ez sem volt elég, míg Messi a pálya széléről figyelte a szenvedést. Jól kezdődött a meccs az Inter Miami számára, mert Avilés a 19. percben vezetéshez juttatta a csapatát, majd a 65. percben Ruiz piros lapot kapott, pár perccel később pedig a vendégek egyenlítettek. A végső csapást a 89. percben vitték be, így a visszavágóra igencsak megnehezítette a dolgát a Miami. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.