Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Videón Lionel Messi őrülten nagy gólja, gólpasszt is adott

Lionel Messi volt az Inter Miami hőse, aki nemcsak gólpasszt adott az MLS legutóbbi fordulójában, hanem lőtt egy őrülten nagy gólt is.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi még mindig aktív, és ugyan nem úgy termeli a gólokat az USA-ban, mint Cristiano Ronaldo a szaúdi ligában, a népszerűsége töretlen. Az is jól látszik, hogy az argentin sérülékenyebb, mint a portugál, aki hosszú évek óta komoly energiákat, időt és pénzt fordít arra, hogy teljesen egészséges legyen.

Mindez kifizetődik, mert a pályafutása során kevés alkalommal bajlódott sérüléssel, addig Messinél más a helyzet. Az Inter Miami játékosa nemrég egy sérülésből tért vissza, és rögtön különbséget jelentett, majd kaptak egy nagyobb pofont a kupában, amiből kiestek, hiába alkotják világsztárok a csapat egy részét. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Mint arról korábban beszámoltunk, Messi és Suarez megint betaláltak, ezúttal a Sporting Kansas City otthonában. Fordulatos mérkőzést hozott az este, melynek ideje alatt Messi nemcsak gólpasszt adott, hanem gólt is lőtt, ráadásul nem is akármilyet, amire még ennyi idősen is büszke lehet.

Messi passza is zseniális volt az egyenlítésnél, a gólja pedig igazi bomba volt, amivel sokkolta a hazai közönséget. A kommentátor is önkívületi állapotba került, és látván azt, hogy mire képes az argentin legenda, akár a Premier League-ben is el tudnánk őt képzelni, viszont Ronaldóhoz hasonlóan lezárta az európai karrierjét.

Az azonban továbbra sem kizárt, hogy Messi ott lesz a következő világbajnokságon. A válogatottnál nagyon szeretnék, ha ez megtörténne, akár csereként is számítanának az aranylabdás rekorderre, aki kevesebb esélyt lát arra, hogy játékosként szerepeljen a soron következő világbajnokságon.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.