Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Messi és Suarez volt az Inter Miami hőse

Egy igen fordulatos mérkőzése nyert az Inter Miami idegenben a Sporting KC ellen az MLS-ben, köszönhetően Messi és Suarez zsenialitásának.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miami nincs jó formában, hiába alkotják világsztárok az amerikai csapatot, ráadásul egy ismert edző dolgozik a kispadon, aki korábban a Barcelonát is vezethette. Ennek ellenére David Beckham csapatával nem stimmel valami, és legutóbb igen nagy pofont kaptak a kupában, ami a kiesésükbe került.

Legutóbb idegenben léptek pályára Sporting KC ellen, és már a 6. percben hátrányba kerültek. Megint úgy tűnt, hogy ebből nagyobb vereség is lehet, de Gómez a 18. percben egyenlített, majd az 51. percben jött Messi, akinek a góljával megfordította a mérkőzést az Inter Miami. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Pár perccel ezután minden kezdődhetett elölről, mert Thommy duplázott, amire szintén volt válasza az Inter Miaminak. Suarez döntötte el a 3 pont sorsát a 71. percben, aminek érthető módon nagyon örült, és erre a győzelemre lelkileg is komoly szükségük volt, miután nem állt túl jól a szénájuk.

Ugyan visszavették a vezetést a keleti főcsoportban, az egy meccsel kevesebbet játszott NY Red Bulls szintén 15 pontos. Sőt, a Philadelphia, akik 12 pontot gyűjtöttek eddig, három mérkőzés hátrányban vannak, így sokkal jobb helyzetbe kerülhetnek, és egyelőre veretlenek, három győzelem, és három vereség áll a nevük mellett, addig Messiék már kétszer kikaptak.

Legközelebb a hónap végén, 21-én lépnek pályára a Nashville ellen, de az már egy hazai meccs lesz, majd a New England otthonába látogatnak hét nappal később, ami újfent egy igencsak érdekes és izgalmas fordulónak ígérkezik.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.