Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Lázár János soha nem tapasztalt olyat, amit Magyar Péter állít Orbán Viktor feleségéről

Lázár János tisztázta, az amit nemrég Magyar Péter, Varga Judit volt férje állított, olyasvalami, amit soha nem tapasztalt.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke Makón, Lázár János országgyűlési képviselő, kormánypárti képviselőjelölt (b) utcafórumán 2022. március 29-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter az elmúlt időszakban teljesen nyilvánosan bírálja a kormány működését, és rendkívül éles kritikákat fogalmaz meg azzal szemben. Sorra adja az interjúkat, bejegyzéseket posztol, amire nemcsak a baloldal, hanem a jobboldal is reagálni szokott. Legutóbb már Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó is szóba került általa.

Magyar a Telexnek adott interjújában arról is beszélt, hogy azt látta, Lévai Anikó minisztereket, képviselőket kért számon bizonyos dolgokért vagy beszámoltatott. A Népszava megkérdezte erről Lázár Jánost, aki tisztázta, közügyekben egyetlen témával kapcsolatban látta szerepelni, ami az Ökomenikus Szeretetszolgálatban végzett munkája volt, amit egy igen fontos missziónak tart. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Lázár kiemelte, tudomása szerint Lévai soha nem foglalkozott közügyekkel, és nem beszélt képviselőkkel, ahogyan miniszterekkel sem. „Ha valakivel beszélni akar, az a férje, Magyarország miniszterelnöke.” Hozzátette, soha nem tapasztalt olyat, amit Magyar Péter állított a Telexnek adott interjújában.

A Népszava feltette a kérdést Lázár Jánosnak, miszerint a kormányülésen sem kerültek elő Magyar Péter állításai? „Nem, egyetlen egyszer sem.” Magyar Péter valószínűleg újabb és újabb nyilatkozatokat fog adni, és folytatja a kritikáit, amivel egyre távolabb és távolabb kerül a Fidesztől, és azoktól is, akikkel eddig jó volt a kapcsolata.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.