Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Lángoslázban ég a baloldal, Dobrev Klára is beszállt egy sajtos-tejfölössel

Dobrev Klára gyorsan követte Gyurcsány Ferencet, aki szintén egy ízletes lángossal indította a napot pénteken.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Soha ezelőtt nem kapott ekkora ingyen reklámot a lángosozás Magyarországon, ami egyes helyeken már luxuscikknek számít, annyira drágán kínálják. A Balatonon például néhol horrorárak fogadják az embereket, néha az egyik legalacsonyabb anyagköltségű ételről beszélünk, ami inkább „édesség”.

A nyár nagy slágere, amit sokan amiatt is szerettek, mert olcsó, finom és gyorsan elkészül. Lassan már ott tartunk, hogy egy nagyobb pizza is olcsóbb, sokan annyira elrugaszkodtak a valóságtól, ráadásul nem mindenhol finom a lángos, és még kicsi is. Szerencsére még mindig vannak jó helyek, de tény, ennyire drasztikusan még nem volt drága a magyarok kedvence, Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Vitézy Dávid többek között Óbudán is járt a választások idején, Magyarország egyik legjobb lángosozójának vendége volt a Flórián téren, de azóta máshol is evett a finomságból. Gyurcsány Ferenc pedig a péntek reggelt nyitotta egy kis lángossal, majd nem sokkal később, Dobrev Klára népszerűsítette tovább az ételt. „Ahol Arató Gergő megjelenik, ott előkerül a lángos. Nekem csakis sajtos-tejfölös.” – üzent Gyöngyösről.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.