Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Gyurcsány Ferencet lángosozás közben fotózták a Lehel piacon

A volt miniszterelnök boldogan lángosozott péntek reggel a Lehel piacon, majd nem sokkal később igen súlyos híreket kapott.

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc a napot Magyar Péter ekézésével nyitotta, amihez a Tisza Párt vezetője már hozzászokhatott. A DK tulajdonosa röviddel ezután nagyon rossz híreket kapott, mert Szentkirályi Alexandra visszalépett a választások előtt Vitézy Dávid javára, aki szintén totális átalakításra készül a Városházán.

Ezzel gyakorlatilag megszűnhet Gyurcsány uralma Budapest felett, legalábbis sokan úgy látják, ő irányított eddig, nem Vitézy Dávid, aki arra is ígéretet tett, a választások után elengedi a lángost, és fogyókúrába kezd. A volt miniszterelnök is igyekszik aktív lenni a közösségi médiában, és most ő is egy bulvárosabb tartalmat osztott meg. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Nincs kampány lángos nélkül. A Lehel piacon kezdtük a mai napot. Csak simán sósan. Ti hogy szeretitek?” Hogy mennyire őszinte jelenleg a mosoly Gyurcsány Ferenc arcán a bejelentés után, az erősen kérdéses, viszont köszönhetően neki és Vitézynek, rég nem látott reklámot kaphatnak a lángos készítők, szerte az országban, sokan kívánhatják meg most a tradicionális ételt.