Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Vitézy Dávid Magyarország egyik legjobb lángosozójánál járt Óbudán a Flórián téren

Messze az egyik legfinomabb lángost árulják Óbudán a Flórián téren található aluljáróban, ahol mindig kígyózó sorok állnak.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar specialitás a lángos, imádják a magyarok, generációtól függetlenül. Kicsiként megannyi sajtos-tejfölöst fogyasztottunk el a strandokon, de a piacon is sokszor ettünk, egyszerűen megunhatatlan, igazi klasszikus.

Nyilván nem mindegy, hogyan készítik el, mert amikor tocsog az olajban, az inkább okoz hányingert, mint ízmámort. Szerencsére Óbudán az egyik legjobb lángost árulják a Flórián téren található aluljáróban. Országos ismertségű a hely, sokan nem kevés kilométert utaznak azért, hogy kipróbálják az ízeket. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Vitézy Dávid is ellátogatott Óbudára, amit szintén jól ismert, és kell is ismernie, hiszen Budapest főpolgármestere akar lenni. Sokan ajánlották neki az óbudai helyet, és megfogadta a tanácsokat, beköszönt a helyen, ahol egy nagy és igazán ízletes lángost kapott. Az értékelés sem maradhatott el, amit alább olvashatunk.

„Mióta az első képet posztoltam egy lángossal, folyamatosan írtok, hogy hova menjek még, hol a legjobb. A legtöbbször a kommentekben a Flórián téri krumplis merült fel, úgyhogy a piac után ma eljöttem. Tényleg kiváló. Járom tovább Budapestet, két hét és itt a főpolgármester-választás!” – írta a Facebook oldalán Vitézy.