Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Videón Lando Norris nagy bevetődése a McLarennel a Kanadai Nagydíjról

Lando Norris kellően határozottan érkezett meg a csapattársa, Oscar Piastri nyakára Kanadai Nagydíjon, majd azzal a lendülettel meg is előzte őt.

Fotó: EPA/ANDRE PICHETTE
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Enyhe túlzással sem lehet azt mondani, hogy jól állna a McLaren a bajnokságban, mert távolról sem. Sőt, egyenesen csalódás a legendás csapat idei szezonja, miközben csal a 6. helyet foglalják el az Alpine mögött.

Jelentős a hátrányuk, és nem tudnak csatázni a legjobbakkal, miközben az Aston Martin megérkezett az élmezőnybe. Sokkal hamarabb rakták össze a sikeres projektet, mint a riválisok, és ez beszédes. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Lando Norris évek óta vezet a McLarennél, de hogy meddig lesz képes megtartani őt a csapat, nem tudni. Norris ugyan még mindig fiatal, a legjobb éveit nyilván nem a középmezőnyben szeretné tölteni.

Ez teljesen egyértelmű és világos, Kanadában is bizonyította, nagyon szeretne a legjobbakkal küzdeni. Több előzése is volt, többek között a csapattársát, Oscar Piastrit is megelőzte egy bevetődő mozdulattal.

Alább megnézhetjük a belsőkamerás felvételt, ahogyan Norris kifékezi a csapattársát a másik McLarennel. Egy újabb szépségdíjas manőver a brittől, aki hétvégéről hétvégére bizonyítja, többre hivatott.